(untitled) (Nordic Journal of Practical Theology, 2015)
Flemming Bak Poulsen: Tilgivelse er ikke for tøsedrenge. En dialog mellom psykologi og teologi. Merete Thomassen og Sylfest Lomheim: Når dere ber. Om liturgisk språk og utforming avbønner til gudstjenesten.