Ex Libris (Nordic Journal of Practical Theology, 2015)
Flemming Bak Poulsen:Tilgivelse er ikke for tøsedrenge. En dialog mellom psykologi og teologi.Merete Thomassen og Sylfest Lomheim:Når dere ber. Om liturgisk språk og utforming avbønner til gudstjenesten.